COED: Comunicació oral,escrita i digital 2 de novembre

Avui la sessió de COED s’ha basat en l’exposició del procés que hem seguit per fer la descripció d’un company de classe. Per fer més dinàmica l’explicació, tots els alumnes hem penjat amb blu-tack les fotografies que hem portat sobre la persona corresponent.
A nivell general cada persona ha triat algun company de classe amb que té més afecte, això es notava a l’hora de fer l’exposició. Pel que fa al procés, hi ha persones que s’han centrat en aspectes físics però la gran majoria han tocat els psicològics. Alguns dels alumnes s’han ajudat per fer la descripció d’una sèrie de preguntes realitzades al seu company. També hem centrat l’atenció en moltes de les aficions que tenen. Per últim també hem donat importància a la conclusió de la descripció, que és el que esmentaré com a reflexió.
He pogut comprovar que tots les descripcions ressaltaven aspectes positius dels companys. Crec que ha sigut una experiència molt enriquidora perquè a l’hora de finalitzar la descripció tots estàvem d’acord en que l’amistat que ha crescut en tan poc temps no volem que acabi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario