6 de novembre

Avui divendres, hem començat amb la lectura d'un fragment d'un llibre que es titula "Campos de fresas". La lectura que ha fet la Mónica ha sigut fàcil de seguir i a un bon ritme, però hem fet referència al nivell corporal perquè és molt important la posició del cos, estar recte i aixecar el cap. Molts cops sense voler sembla que llegim per nosaltres, com si estiguéssim a casa.
Seguidament hem continuat amb l'actualitat educativa, la notícia que han portat ha sigut: "Estrasburg obliga Itàlia a treure crucifixos de l'escola." La reflexió que hem fet a l'aula ha sigut que últimament donem més importància a coses que altres que en tenen més. També hem esmentat altres notícies que tractaven temes com: La nova selectivitat, equiparar el sou dels mestres que treballen a escoles privades, aprovar de l'ensenyança obligatòria fins a la majoria d'edat...
Ja per finalitzar hem comentat la setmana extraordinària, hem mirat totes les activitats que farem, i distribuït les escoles on anirem a acompanyar un estudiant de tercer. Ara ens toca espera amb moltes ganes a que arribi aquesta setmana i intentar afrontar-la amb la màxima atenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario