25 de novembre

La sessió d’avui l’hem encetat amb la lectura d’un fragment del llibre “Los pilares de la tierra” que he llegit jo. La valoració de la meva lectura ha sigut que he tingut un ritme ràpid, que pot ser ha sigut el que m’ha fet entrebancar en alguns moments i m’ha fet semblar tens.
També li ha tocat llegir a la Laura, ens ha llegit un fragment de ”La reina de la casa”. Ha fet canvis d’entonació, sobretot en les preguntes, ha tingut rapidesa el que la fet entrebancar algun cop.
Acte seguit hem continuat amb l’actualitat educativa portada a terme per l’Eva i la Marta. EL titular era: “La segregación escolar serà un problema futuro en Catalunya.” à (Dimarts 17 de setembre del 2009) Hem dit que és un tema que depèn molt de la zona i l’economia de les famílies. Ens han plantejat una pregunta: Com es viu la influència de la immigració en les escoles públiques i privades?
Hem arribat a la conclusió que en escoles privades el nombre d’immigrants és molt més disminuït que en escoles públiques, per tant les aglomeracions en aquestes escoles són més usuals.
Per finalitzar hem posat en comú els apunts de la conferència de l’Eulalia Bosch, comparant les diferents formes d’agafar els apunts i desprès hem destacat ens punts que ens han agradat més i els que menys. En general tots hem compartit que la conferència va estar bé, tot i que en alguns moments es desviava del tema. Per altre part va fer tota la conferència asseguda i en algun moments va fer algun comentari que no va agradar als meus companys.
Respecto la seva forma de veure l’educació en relació amb el lloc on vivim, però crec que va donar més importància als monuments i art que presenta la ciutat de Barcelona que a la pròpia eduació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario