COED: Comunicació oral,escrita i digital 30 d'octubre

La classe d’avui ha començat amb un poema que ha llegit el David sobre els mestres, desprès hem entregat el treball del llibre “Com parlar bé en públic”. Acte seguit la Lluïsa ha definit la rondalla i el conte, les característiques són semblants i podem dir que són pràcticament sinònims. Per finalitzar la primera hora de classe hem fixat els dies que recitarem el fragment i hem acabat de triar els grups de debat i el tema que argumentarem a favor i en contra.
L’hora restant de classe l’ hem començat llegint un article d’Albert Olm que es deia “Coses meves”, és una llegenda urbana sobre una parella que va demanar un vi en un restaurant de Ferran Adrià, i en la carta no sortia el preu i van haver de pagar més de 4000 euros.
Les llegendes arriben sempre amb unes característiques comunes, sempre diem: El pare del meu amic m’ha dit... i realment no sabem d’ on ha sortit.
Per finalitzar, hem fet un lectura personal intensiva per extreure unes idees principals d’un dossier de la Lingüística i fer una posada en comú ens grups de 5.
Hem pogut comprovar que la lectura personal intensiva s’ha de fer en total silenci i amb molta concentració, quan més intensa és una lectura més fàcil ens és captar les idees principals i informació essencial d’un text.

No hay comentarios:

Publicar un comentario