30 d'octubre

Avui, a seminari per començar hem escoltat una petita lectura del llibre “como agua para chocolate” que ha portat l’Eva. Seguidament el Javi i el Sergio han exposat l’actualitat educativa, la notícia que han portat era una proposta a favor de potenciar el batxillerat obligatori a les escoles. Hem arribat a la conclusió que s’haurien de potenciar altres vies que permetin a gent que no vol estudiar el batxillerat accedir al món laboral amb uns bons coneixements. Desprès de l’actualitat educativa la Sonia ha llegit un fragment del llibre “El niño del pijama de rayas”.
Acte seguit, hem ficat en comú les característiques que ha de tenir un bon professor a la pissarra. Un cop ficades, hem pogut comprovar que moltes en comptes de característiques eren frases de com havia d’actuar un professor.
Un cop decidides les qualitats del bon professor, hem pensat que si que podem arribar a reunir totes aquestes qualitats, però més important encara, el bon professor és el que reuneix aquestes qualitats de manera que sap en quines situacions utilitzar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario