Compartir automàticament *post del meu blog en xarxes socialsEl dlvr és una excel·lent eina que ens permet automatitzar l'enllaçat del nostre blog amb les xarxes socials, això, ens permet compartir els articles del nostre en blog en xarxes socials. Aquesta eina és compatible amb Twitter, Facebook, Google *Buzz, *Tumblr i moltes altres més.
La configuració és bastant senzilla, solament hem de disposar de l'adreça del *Feed del nostre Blog i estar registrats a les diferents xarxes socials, després podem començar a enllaçar i automatitzar els posts d'enllaços del blog en xarxes socials.
En el meu cas, tinc associats els comptes del facebook i el twitter, i cada cop que realitzo una entrada en aquest bloc es comparteix automàticament a la xarxa social.
Hi han altres tipus de serveis semblants, però sembla ser que aquest és el més ràpid. Pels que esteu interessats en aquesta pàgina podeu trobar més informació sobre aquest recurs.Aquesta informació ha estat extreta a la pàgina web: http://www.noticiastic.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario