Steve Jobs



La mort del fundador de la coneguda marca apple, ha influït molt en el sector més tecnológic de la nostra societat. Vull aprofitar aquesta mala notícia per fer pensar sobre com influeix aquesta "marca" dins el sector econòmic.




Som molts els seguidors de la sofisticada tecnologia duta a terme per aquest grup comercial, i crec que el principal motiu ha sigut el moviment gairebé adictiu i renovador a l'hora de realitzar ambiciosos projectes.




Personalment tinc l'oportunitat de fer servir alguns dels invents d'aquest grup i crec que tot i el seu alt preu supera amb facilitat altres dispositius com l'android. I vosaltres que en penseu d'aquesta coneguda marca? Esteu d'acord amb mi o creieu que abusa amb els alts preus en relació a la seca qualitat? Espero amb impaciéncia la vostra respota!

3 comentarios:

  1. Sí que és cert que els preus d'Apple són força alts, però realment els seus productes són de molt bona qualitat i el disseny també és excepcional. Suposo que evidentment tenen un marge de beneficis prou alt i que el podrien ajustar una mica per tal que els seus productes fossin més assequibles. Tanmateix, crec que també s'hauria de tenir en compte que ho poden fer perquè s'han creat un nom com a marca i això ha estat justament gràcies als seus dispositius capdavanters. Potser s'ho mereixen, no?

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Estic totalment d'acord Elisabeth, encara que els preus siguin excessius la qualitat que ofereixen és molt bona. En aquest cas, crec que val la pena, sempre i quan t'ho puguis permetre.

    ResponderEliminar