13 de novembre

La classe d’avui primerament ha començat amb un repàs de totes les activitats que farem a la setmana de pràctiques, esmentant també feina i petites exposicions que haurem d’entregar.
Seguidament hem continuat amb la lectura d’un fragment, avui ha sigut l’Elena Carmona l’encarrega de llegir. El llibre que ha portat es titula “Memorias de una geisha”, la seva lectura ha estat a un ritme ràpid, sense entrebancs, però creiem que hauria d’haver canviat una mica més el to de veu en alguns punts de la lectura. Acte seguit hem continuat amb l’actualitat educativa, avui ens tocava exposar notícia a mi i l’Elena Carmona, hem decidit triar una notícia que sota el titular “Un niño con diabetes cambia de escuela tras ser discriminado” hem triat aquesta notícia ja que ens va sobtar i és un tema que encara no hem tractat a seminari en l’actualitat educativa. Hem conclòs que part de la família no és fàcil acceptar un canvi d’escola per aquest motiu, però potser també l’escola no sap com fer-se càrrec i no pot assolir el tractament que necessita.
Ja per finalitzar l’ Annabel ens ha passat una sèrie de diapositives. Aquestes tenien la particularitat que eren imatges que segons el punt de vista que agafessis veies una cosa o una altra. La conclusió que hem tret d’aquesta activitat, és que hem de tenir tolerància i respecte a les opinions dels nostres companys o alumnes, no tancar-nos al nostre propi pensament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario