Com pujar audio al blog?

Segur que molts de vosaltres us heu trobat amb la dificultat de pujar un so al blog, avui en aquesta entrada tractarè d'explicar pas per pas com fer-ho.
Un cop tractat el so a l'audacity, és important que quan guardem el so estigui en MP3 o WMA. Si no podem guardar-lo en aquest format també podem descarregar un covertidor de formats aquí (http://converter-pro.softonic.com/). És molt senzill utilitzar aquest programa únicament has de pujar el so i decidir a quin format vols que el converteixi. ( en el nostre cas MP3 o WMA)Un cop tenim el so tractat i en el format adient podem pujar-lo al blog per diferents vies:
1. Descarregar un programa a Internet que ens permeti crear un playlist (https://www.imeem.com/signup/). Si utilitzeu l'imeem heu d'anar a "uploader" i triar l'opció "upload from computer". Desprès clicar a "add files", seguidament aneu a la vostre música a la pàgina del imeem i ja la tindreu. L'únic que heu de fer és agregar-la al playlist i desprès hi ha una opció que genera un codi (html). Amb el codi que ens donen lúnic el que hem de fer és copiar i pegar a l'entrada i ja et surtirà directament l'audio per ser escoltat.
2. Per exemple si tenim compte del youtube, lúnic que hem de fer és carregar el nostre so i un cop caregat, copiar el link al nostre blog.
3. Si teniu dificultats amb l'imeem podem utilitzar altres programes, el procès serà similar.
Espero que us sigui de gran ajuda!

No hay comentarios:

Publicar un comentario