28 d’octubre

Avui, a seminari hem començat amb la lectura del fragment d’un llibre que ens ha portat la Cristina, i seguidament hem fet una valoració. Alguns han comentat que la lectura ha sigut fluïda i fàcil d’entendre, però que en alguns moments hagués sigut bo augmentar el volum del to.
En segon lloc ha tingut lloc l’actualitat educativa. El titular de la notícia que ens han portat la Laura i l’Helena era: “El 42% de los chicos de 15 han repetido algún curso.”
Un cop explicada la notícia, hem pogut comprovar que tota la culpa ens la donen als educadors o al fet que els nens consumeixin cannabis a edats molt joves. Però, creiem que la família té un pes molt important, i és la que pot motivar de millor manera als alumnes.
En tercer lloc hem fet una tertúlia sobre el llibre “Va de mestres”, hem començat introduint els autors i acte seguit hem definit l’estil literari. També hem fet una llista de temes que tracta el llibre, i poc a poc hem anat explicant fragments triats per nosaltres que poden fer relació amb els temes.
Per últim hem dit la nostre opinió sobre el que creiem que ens ha aportat el llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario