Les noves tecnologies

El meu nom com molts ja sabeu és Angel Carrillo Aguilera i avui faig la primera entrada al blog, he tingut algun problema per adjuntar el link així que segurament els que hagueu provat d’entrar abans en altres entrades potser no heu pogut.
Últimament no utilitzo amb freqüència l’ordinador. Però si puc m’agrada connectar-me de tan en quan en programes de missatgeria instantània com el Windows Live Messenger, ja que com visc al Pirineu i és difícil comunicar-me amb gent que viu a Barcelona, m’ajuda a estalviar moltes hores de factura telefònica. També faig servir el Facebook habitualment tot i que abans no m’agradava gaire, però com casi tothom ara és dels programes que utilitzo més. Hauria de mencionar també el fotolog que fa temps que no renovo cap entrada i el tuenti que també el tinc bastant abandonat. No sé fer servir molt programes per retocar fotografies però el que més faig servir és el Photoshop.
Deixant de banda els programes “divertits” i entrant en els programes que utilitzem per fer treballs, pel que fa a processadors de text sóc partidari d’utilitzar el Microsoft Office Word 2007 i per presentacions l’Open Office.
És aquí on finalitza la meva primera entrada al blog, el nom ja el canviaré que de moment no és gaire original.

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Està bé, Àngel.
    Amb tot, recorda que a l'entrada d ela foto retocada has de comentar el procediment que has seguit i també les dimensions de la imatge en Kb i en píxels.

    ResponderEliminar